بازدید امروز : 131
بازدید دیروز : 38
کل بازدید : 712844
کل یادداشتها ها : 6556
مبانی نظری هرزهنگاری (پورنوگرافی) اینترنتی
دسته بندی : علوم انسانی
فرمت فایل : docx
حجم فایل : 37 کیلو بایت
تعداد صفحات : 26
مبانی نظری هرزهنگاری (پورنوگرافی) اینترنتی
توضیحات: فصل دوم تحقیق کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو تحقیق
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc
قسمتی از متن مبانی نظری
2-1- مقدمه 12
2-2- تعریف مفاهیم 13
2-3- هرزهنگاری (پورنوگرافی) اینترنتی 15
2-4- تاریخچه پورنوگرافی 16
2-5- ابعاد هرزه نگاری اینترنتی 16
2-6- انواع هرزهنگاری 17
2-7- ویژگیهای پورنوگرافی 18
2-8- اشکال گوناگون عرضه آثار پورنوگرافیک 18
2-9- هرزهنگاری در اینترنت 19
2-10- شیوع استفاده از هرزهنگاری اینترنتی 20
2-11- تأثیرات هرزهنگاری 20
2-12- تأثیر هرزهنگاری بر توسعه بیماری روانی - جنسی 21
2-13- تأثیر هرزهنگاری بر نگرشها، رفتارها و ارزشهای فرد 22
2-14- اشکال متعدد انحطاط 23
2-15- اعتیاد به هرزهنگاری اینترنتی 23
2-16- مزاحمت اینترنتی 24
2-17-ادبیات نظری 25
2-18-نظریه ها 25
2-18-1-نظریههای انحرافات جنسی 25
2-18-2-نظریههای پورنوگرافی (هرزهنگاری) 27
2-18-2-1-نظریه معاشرت ناهمگون 28
2-18-3-نظریه مربوط به اینترنت 28
2-19- پیشینه تحقیق 32
2-19-1-پیشینه داخلی تحقیق 32
2-19-2-پیشینه خارجی 34
2-20- فرضیات تحقیق 35
-1- مقدمه
اینترنت بزرگترین فنآوری ارتباطی رایانهای است که تاکنون به دست انسان طراحی، مهندسی و اجرا شده است. وابستگی نسبی فعالیتهای بشری به اینترنت در مقیاس جهانی از آغاز دوران تاریخی جدید در عرصههای گوناگون دانش و فن حکایت میکند. رشد روزافزون اینترنت اهمیت و فواید غیر قابل انکاری دارد. امروزه استفاده از اینترنت جزء سبک زندگی افراد شده، نوع استفاده، تعیین کنندهی مفید یا مضر بودن آن است.
بیبهره بودن از فنآوری ارتباطی مدرن همچون اینترنت و جلوگیری از ورود آن به کشور ممکن و معقول نیست، زیرا سبب محروم ماندن از روند فراگیر دانستهها و اخبار و عقب ماندن از پیشرفت میشود. با این حال بهره گیری خارج از چهارچوب از این فنآوری نیز میتواند آسیبهای اخلاقی و فرهنگی به کشورمان وارد سازد . از این رو باید با جهت دهی اخلاقی به پدیده جهانی اینترنت هم از جنبههای مثبت آن سود جست و هم خود و کشور را از آسیبهای آن ایمن ساخت.
آنچه امروزه به عنوان یکی از آسیبهای فنآوری اطلاعات اینترنتی به شمار میآید، استفادههای ضد فرهنگی و ضد اخلاقی از این فضای ارتباطی است. ابر قدرتهای استکباری با هدایت سیستم جهانی اینترنت با هدف تضعیف باورهای مذهبی، فروپاشی و نفی هویت ملی و مذهبی، ایجاد گسستگی تاریخی و گسترش بیرویه انحراف و تباهی نسل جوان از راههای گوناگون کشور ما را آماج حملههای الکترونیکی خود قرار میدهند تا به هدفهای سیاسی، فرهنگی و اقتصادی خود برسند. از این رو لازم است تا با درایت و حسن انتخاب از فضاهای سالم این پدیده جهانی برای دریافت اطلاعات، صحیح و مناسب استفاده کرد و قربانی دسیسههای استعمار فرانو نگردیم. رسانههای جمعی از جمله اینترنت به سبب قدرت فراوان، گستره پوشش و کارکردهای متنوعشان، در حوزههای اخلاق فردی و اجتماعی اثری عمیق و انکار ناپذیر بر جا میگذارند. دانشمندان علوم اجتماعی، این رسانهها را در ردیف عوامل اجتماعی کردن و شکل دادن شخصیت افراد جامعه میخوانند و بر این باورند که رسانههای جمعی میتوانند، هنجارهای اجتماعی را تقویت یا تضعیف سازند.
2-2- تعریف مفاهیم
هرزهنگاری: کلمه هرزهنگاری از کلمات یونانی graphia porno اخذ شده که به معنای « توصیف فعالیت روسپیها» است و از لحاظ عرف عمومی به معنای مطالبی است که از لحاظ جنسی آشکار هستند و به قصد تحریک جنسی ارائه میشوند . علی رغم تعریف فرهنگی- ادبی صحیح آن، هرزهنگاری به طور کلی با هر چیزی که رفتار جنسی را نشان میدهد و علت هیجانات جنسی است، شناخته میشود.
اعتیاد جنسی: اصطلاح اعتیاد جنسی برای نخستین بار در دههی 1980 میلادی مطرح شد. این واژه برای توصیف حالت افرادی به کار میرود که به طور وسواسگونه در پی تجارب جنسی بوده و چنانچه نتوانند نیازشان را ارضا کنند، رفتارشان مختل میگردد. اعتیاد جنسی به معنای وابستگی روانشناختی، جسمی و وجود نشانه و علائم محرومیت در صورت ناکامی رفتار است. اعتیاد جنسی به عدم توانایی در کنترل و یا به تعویق انداختن تمایلات و فعالیتهای جنسی اطلاق میگردد.
ارتباطات: کلمه ارتباطات از لغت لاتین (commanicare) مشتق شده است که این لغت در زبان لاتین به معنای عمومی کردن و یا به عبارت دیگر در معرض عموم قرار دادن است. این به این معنی است که مفهومی که از درون فردی برخاسته است و به میان دیگران راه یافته و همان طور به دیگران انتقال یافته است.
هویت اجتماعی: (socialidentity) بر خلاف هویت فردی احساس افراد از خود به عنوان عضوی از گروه است که غالباً بر اساس احساسات یا ادراک آنها از عضو گروه بودن است بر فعالیت واقعی گروه.